KONTAKT SHPK - SHITET DYQAN TE 21 DHJETORI

Lloji i pronës: Dyqan / Zyrë / Biznes

Lloji i ofertës: Shitje

Qarku: Qarku Tiranë

Adresa: 21 DHJETORI

Sipërfaqja totale: 62 m2

Çmimi: 1 500 EURO

Të dhëna të tjera

Gjëndja e Përgjithshme: E re

Qellimi: Bisnes

Informacione për publikuesin

Ofruesi: KONTAKT SHPK

Celular: 0699884604

E-mail: [email protected]

Listo të publikimet ky publikues

Përshkrimi i objektit:

Njësi shërbimi e pozicionuar në pjesën perëndimore të objektit. Vjen me një hapësirë kompakte dhe të mirëndriçuar, kombinuar me realizimin me materiale dhe teknika të ndërtimit sipas standardit gjerman.

Parkimi vetëm nëntokësor shmang praninë e mjeteve automobilistike në brendësi të kompleksit, duke ju krijuar mundësinë e shfrytëzimit komod të hapësirës rrethuese të ambientit.

Ndihuni të sigurt në investimin tuaj!

Mundësia është juaja!

ERIDANUS 114

Sipërfaqe Individuale: 38.3 m 2Sipërfaqe e Përgjithshme Dyqani: 38.6m 2Sipërfaqe Verande: 22.9m 2Sipërfaqe e Përbashkët: 0.3 m 2Sipërfaqe e Përgjithshme: 61.5m 2

 

Vendndodhja ne Google Maps:

Publikoni në rrjetin tuaj social!

Kontakto Postuesin e Njoftimit

Plotësoni një numër kontakti.
Shkruani këtu mesazhin tuaj
^ Back to Top