KONTAKT SHPK - SHITET DYQAN TE 21 DHJETORI

Lloji i pronës: Dyqan / Zyrë / Biznes

Lloji i ofertës: Shitje

Qarku: Qarku Tiranë

Adresa: 21 DHJETORI

Sipërfaqja totale: 36 m2

Çmimi: 1 500 EURO

Të dhëna të tjera

Gjëndja e Përgjithshme: E re

Kati: 1

Qellimi: Bisnes

Informacione për publikuesin

Ofruesi: KONTAKT SHPK

Celular: 0699884604

E-mail: [email protected]

Listo të publikimet ky publikues

Përshkrimi i objektit:

Me përvojë në projektim dhe menaxhim, Kontakt sjell cilësinë e ambienteve ndihmëse për banim.

Njësia është e pozicionuar në pjesën Lindore. Orientimi i drejtë nëpërmjet sinjalistikës, ndriçimi natyral i gjithë hapësirës, realizimi me materiale dhe teknika të ndërtimit me cilësi gjermane dhe siguria që mundësohet, janë bindja për investimin tuaj.

Kjo është mundësia juaj!

DORADO 1110

Sipërfaqe Individuale: 28.4 m 2Sipërfaqe Verande: 7.4 m2Sipërfaqe e Përbashkët: 0.2 m 2Sipërfaqe e Përgjithshme: 36.0m 2

 

Vendndodhja ne Google Maps:

Publikoni në rrjetin tuaj social!

Kontakto Postuesin e Njoftimit

Plotësoni një numër kontakti.
Shkruani këtu mesazhin tuaj
^ Back to Top