Okazion! Njesi sherbimi 144m2 per vetem 194,000Euro

Lloji i pronës: Dyqan / Zyrë / Biznes

Lloji i ofertës: Shitje

Qarku: Qarku Tiranë

Adresa: Rr. Frosina Plaku (Prane 21 Dhjetori)

Sipërfaqja totale: 144 m2

Çmimi: 194 000 EURO

Të dhëna të tjera

Qellimi: Bisnes

Orientimi: Veri-Perëndim

Leje ndërtimi: Po

Informacione për publikuesin

Ofruesi: Kontakt Shpk

Celular: 355694328739

E-mail: [email protected]

Website: Magnet

Listo të publikimet ky publikues

Përshkrimi i objektit:

Me një projekt unik në depo e garazhe dhe me përvojë në manaxhimin dhe projektimin e tyre, Kontakt sjell cilësinë e ambienteve ndihmëse për banim. Me një përshtatje të shkëlqyer të terrenit, ndërtesa shfrytëzon në mënyrën më eficente hapsirën në katit përdhe dhe pjerresinë për të lehtësuar përdorimin e saj.

Vendndodhja ne Google Maps:

Publikoni në rrjetin tuaj social!

Kontakto Postuesin e Njoftimit

Plotësoni një numër kontakti.
Shkruani këtu mesazhin tuaj
^ Back to Top