Okazion! Njesi sherbimi 84m2 per vetem 102,000Euro

Lloji i pronës: Dyqan / Zyrë / Biznes

Lloji i ofertës: Shitje

Qarku: Qarku Tiranë

Adresa: Rr. Frosina Plaku (Prane 21 Dhjetori)

Sipërfaqja totale: 84 m2

Çmimi: 102 000 EURO

Të dhëna të tjera

Qellimi: Bisnes

Leje ndërtimi: Po

Informacione për publikuesin

Ofruesi: Kontakt Shpk

Celular: 355694328739

E-mail: [email protected]

Website: Magnet

Listo të publikimet ky publikues

Përshkrimi i objektit:

Me nje projekt unik ne depo dhe me pervoje ne manaxhimin dhe projektimin e tyre, Kontakt sjell cilesine e ambienteve ndihmese per banim. Me nje pershtatje te shkelqyer te terrenit, ndertesa shfrytezon pjerresine per te lehtesuar perdorimin e hapesirave.

Vendndodhja ne Google Maps:

Publikoni në rrjetin tuaj social!

Kontakto Postuesin e Njoftimit

Plotësoni një numër kontakti.
Shkruani këtu mesazhin tuaj
^ Back to Top