Reklamo me telefon

Në mënyrë që ne të mund të përfshijmë reklamen tuaj nëpermjet telefonit, kemi nevojë per të dhënat e mëposhtme:

Personi: Emri dhe adresa, e-mail, telefon, numer fiks.

Të dhëna për pasurinë:

  • Lloji i objektit (shtëpi, apartament, tokë)
  • Për të blerë ose me qera
  • Vendndodhja e saktë: qyteti, qarku
  • Të gjitha fotot
  • Çmimi
  • Numri i dhomave
  • Viti i saktë
  • Përshkrimi i pronës se dëshiruar

Imazhet: Nëse doni të shtoni imazhe në reklamimin tuaj, atëhere na dërgoni një email me të dhënat dhe fotot e objektit.

Kontaktoni në adresën e-mail. Ne do të përfshijme imazhet për ju. Tërë të dhenat dhe fotografite duhet të dërgohen tek: [email protected]

Imazhet dixhitale:

Nëse fotot tuaja janë vetëm në format të printuar, ne mund të dixhitalizojme imazhet tuaja në çdo kohë për ju.

Na dërgoni fotografitë tuaja me postë në adresen:

KONTAKT - ALBANIA
Str. Frosina Plaku, No. 40,
AL - 1009 TIRANA

 

Telefononi tani për të shtuar objektin tuaj:

  • Telefon:  +3554 22 25 338 
  • Celular:  +355 68 90 28 414
^ Back to Top