Sugjerime

Përdorni këtë hapësirë për çdo sugjerim dhe kërkesë që keni për Immokontakt dhe ne do ju pergjigjemi brenda një kohe shumë të shkurtër.

Plotësoni emrin dhe mbiemrin tuaj.
Plotësoni emailin tuaj.
Plotësoni subjektin e mesazhit që dëshironi të na përcillni.
Plotësoni këtu sugjerimin apo kërkesën tuaj.
^ Back to Top