Homeplan - Garazhet dhe Depot

Arkitektët e Homeplan kanë menduar që sëbashku me garazhet në katin -1 të projektojnë edhe depo, të cilat do të jenë hapësira mjaft të nevojshme jo vetëm për bizneset që zhvillojnë aktivitetin e tyre pranë Homeplan, por edhe për banorët gjithashtu, të cilët mund t’i përdorin këto depo për të mbajtur ndonjë motorr, biçikletë apo çdo gjë tjetër të cilës nuk ja gjejnë dot vendin në shtëpi.

Tags: 

Kontakt uron banorët e Homeplan

Sot Kontakt shpk uroi të gjithë banorët e Homeplan për festat e fundvitit. Kjo kartolinë urimi me fotot e garazheve, u firmos edhe nga Z. Fatmir Bektashi, si shenjë respekti ndaj të gjithë banorve që kanë zgjedhur Homeplanin si vendbanimin e tyre. Kartolina u shpërnda derë më derë nga fëmijët e Homeplanit, të cilët prej ditësh kanë sjellë atmosferën e festave. Ata kanë zbukuruar ambjentet e Homeplan me drita, yje, shirita dhe natyrisht me pemën e Vitit të Ri.

Tags: 

Kush është HOMEPLAN?


Prej mijëra vjetësh njerëzit ëndërrojnë për një shtëpi të tyren. Në momentin që ne projektuam HOMEPLAN, menduam mbi të gjitha për Njerëzit, të cilët në të ardhmen do të jetojnë dhe banojne atje. Eksperienca e gjatë e KONTAKT dhe puna e mundimshme e bashkëpunëtorëve tanë, qëndron pas çdo detaji në apartamentet e ndërtuara në Rezidencën e Banimit HOMEPLAN

HOMEPLAN iu ofron:

Cilësi dhe siguri

Tags: 

Rezidenca Homeplan

Prej mijëra vjetësh njerëzit ëndërrojnë për një shtëpi të tyren.

Në momentin që ne projektuam HOMEPLAN, menduam mbi të gjitha për Njerëzit, të cilët në të ardhmen do të jetojnë dhe banojne atje.

Tags: 

Pages

^ Back to Top